Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Brunos store drøm: Vil omdanne Als til banarepublik

Bruno Clausen fik kun 192 stemmer ved sidste kommunalvalg – alligevel stiller han op igen

 

En mand, et parti, en mission.

Bruno Clausen stiller som eneste person op til kommunalvalget for Alsisk parti, han går til valg på at ruske op i byrådet og gøre Als til en bananrepublik.

"Der er nok stor tvivl om, om det kan lade sig gøre, men det, jeg godt kunne tænke mig, er, at Als skal være en lille bananrepublik i Danmark," siger Bruno Clausen til TV SYD.

Ved sidste valg fik han 192 stemmer, hvilket svarer til 0,4 procent af stemmerne, så der er lang vej igen, hvis han gerne vil vælges. Til sammenligning fik Enhedslisten i Sønderborg ved sidste valg 2,8 procent af stemmerne, hvilket var nok til at sikre dem et mandat.

"Jeg er nok den, de andre ikke vil lege med. Jeg er det dårlige selskab," småsynger Bruno Clausen, der synes byrådet trænger til fornyelse.

"De er så tørre alle sammen. Når man sidder i de paneler der, er det lige før, man kan høre stolen knirke," siger han til TV SYD.

Derfor har Bruno også taget utraditionelle metoder i brug. Hans talerstol er en ombygget trailer, hvorfra han taler, synger og spiller musik.

Han er godt klar over, at hans chancer for at blive valgt ikke er så store. Derfor har han også gjort sig tanker om næste valg.

"En ting er sikkert, hvis jeg ikke kommer ind den her gang, så ser I mig altså ikke næste gang," afslutter han.

Publiceret: 09. November 2017 09:38
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112