Under overskriften
Under overskriften "svedlugt og mine bryster eksploderer" fortæller Jeanette Ottesen åbent om, hvordan graviditeten påvirker hendes ellers så strømlinede svømmekrop.
Arkivfoto: Lokalavisen.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Chokeret Jeanette Ottesen: "Mine bryster eksploderer"

 

Mandag annoncerede Jeanette Ottesen, at hun er gravid og derfor har indstillet sin svømmekarriere på ubestemt tid. Den 29-årige tidligere verdensmester er fire måneder inde i graviditeten, og det er nu gået op for hende, hvor meget der egentlig sker med kroppen inden en fødsel. Det afslører hun på sin blog, Jeanetteottesen.com, hvor hun både beretter om humørsvingninger, træthed, kvalme, svedlugt og en særdeles hurtigt voksende barm.

"Jeg har aldrig i mit liv haft så store bryster som nu. Det er jo fuldstændig vanvittigt. Jeg har altid haft meget små faste bryster (hvis man overhovedet kunne kalde dem bryster), og havde faktisk set frem til den dag jeg blev gravid, og det hele ville vokse en lille smule. MEN, jeg skal sgu da lige love for, at 'en smule' slet slet ikke kan gøre det, og bliver de ved med at vokse sådan hele graviditeten? –det er jo det vildeste! Ret utroligt hvad kroppen kan. Marco er vild med det, men han kan seriøst lige prøve på at komme for tæt på dem! De er så ømme, at de snart springer," skriver Jeanette Ottesen på Jeanetteottesen.com.

Jeanette er normalt vant til at kunne kontrollere alt, hvad hun foretager sig, og derfor oplever hun sin seneste udviklingen som værende meget frustrerende, afslører hun.

Held og lykke med de næste fem måneder, Jeanette.

Publiceret: 12. Juli 2017 12:57
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!