Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Danmarks dyreste (og dummeste!) overhaling

 

Der findes dumme manøvrer i trafikken - og så findes der virkelig dumme. I denne uge fandt en af sidstnævnte sted, da fire motorcykelbetjente blev overhalet af en bil. En overhaling, der formentlig er Danmarks dyreste overhaling.

Det skriver Ekstra Bladet.

Betjentene fra Københavns Færdselspoliti var på vej hjem efter øvelseskørsel, da de på motorvejen bemærkede en bil bag dem, som gjorde antræk til at ville overhale.

En af de fire motorcykelbetjente rakte armen ud for at signalere til bilisten bagved, at han burde sænke sin fart. Bilisten svar - en hurtig overhaling af betjentene. De stoppede derfor bilisten og sigtede ham for at køre for stærtk. Men hvordan blev det Danmarks dyreste overhaling? Jo, i bilen lå 250.000 kroner, og da betjentene foretog et tjek af de to yngre mænd, kunne de konstatere, at de skyldte en masse penge til det offentlige, fortæller politiinspektør Steen Søder, leder af Færdselspolitiet i København til Ekstra Bladet.

Langt de fleste penge blev herefter beslaglagt.

"Og bilisten kunne herefter køre videre med 50 kroner," siger Steen Søder til avisen.

Hvorfor bilisten havde de mange penge i vognen, melder historien ikke noget om. Men mon ikke han ærgrer sig inderligt over den overhaling.

Publiceret: 17. Juni 2017 10:57
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!