Foto: FB privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Danmarks sejeste butikselev: Sådan overmandede Casper rumænsk røver i SuperBrugsen

 

20-årige Casper Elkjær Hansen blev ugens helt store helt i SuperBrugsen i Stenlille på Midtsjælland, da han tirsdag eftermiddag reagerede prompte mod en butikstyv, som senere endte som røver. Det skriver sn.dk.

Casper, der er ansat som elev i SuperBrugsen, spottede to mænd, da de kom ind i butikken og begyndte at fylde varer i en af de store kurve. Efter at have hjulpet en anden kunde i butikken, opdagede Casper pludselig, at den ene af de to mænd var forsvundet fra forretningen. Det undrede Casper sig over, indtil han gennem butiksruden fik øje på manden, der trak afsted med den stopfyldte kurv ude på parkeringspladsen. Casper løb ud til manden, som senere viste sig at være en 23-årig rumæner.

"Ude på parkeringspladsen tog jeg fat på ham, og så slap han kurven og sagdem at der ikke var noget galt. Derefter prøvede han at stikke af, men jeg fik fat i hans jakke," forklarer Casper Elkjær Hansen, der også er uddannet vagt, til sn.dk.

Det lykkes Casper at få låst rumænerens arm, men så udviklede episoden sig hurtigt fra tyveri til forsøg på røveri. I et forsøg på at flygte skubbede rumæneren nemlig først Casper i brystet, og efterfølgende forsøgte han at trække ham henover sin ryg, hvilket dog resulterede i, at de begge endte på jorden med Caspers 80 kilo øverst. En tililende kunde kom og hjalp med at pacificere manden, indtil politiet kom og anholdt ham.

"Det der fik mig til at springe til, er, at jeg ikke synes, folk skal slippe afsted med bare at gå ud af en butik med en hel kurv fuld af varer uden at betale for det. Vi ser det gang på gang, at specielt udlændinge laver disse numre med at gå ud med en hel kurv eller kundevogn. Det vil jeg gerne gøre mit til at sætte en stopper for. Der skal være retfærdighed til, og om det så koster nogle hudafskrabninger på vejen, så tager jeg gerne dem med," siger den 20-årige elev, som snart kan kalde sig salgsassistent, til Lokalavisen.dk.

Det viste sig, at kurven indeholdt varer for i alt 1.900 kroner.

Den 23-årige rumæner blev onsdag idømt en straksdom for forsøg på røveri. Han blev idømt tre måneders ubetinget fængsel og seks års udvisning af Danmark," har vagthavende hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyst til sn.dk.

Publiceret: 18. Marts 2017 11:04
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!