Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dating-kærlighed: Dansk kvinde snydt så vandet drev af 'amerikansk soldat og læge' med verdens vildeste røverhistorie

En 56-årig dansk kvinde brændte nallerne eftertrykkeligt på en ukendt mand på et datingsite, beretter Nordjyllands Politi:

Hør blot her fra politiets døgnrapport:

"Snydt for penge af 'Justin'. I slutningen af 2016 møder en 56-årig kvinde en mand ved navn 'Justin' på en datingside.

Justin var dansk/amerikaner og læge i den amerikanske hær.  Hans mails led lidt af 'Google-translate'-syndrom, men kvinden mente ellers ikke, at der var noget at være foruroliget over. Justin havde desuden reddet en mand i Afghanistan, hvor han var udstationeret, som læger nu engang gør.  Kvinden, der bor i Hobro, blev spurgt om, hvorvidt hun kunne opbevare noget guld for Justin, indtil han kom til Danmark for at bo med kvinden. Det ville hun gerne. En diplomat ville fragte guldet til Danmark, men var desværre strandet i Ghana. For at komme videre fra Ghana manglede han penge. Penge, der helst skulle overføres med Western Union. Kvinden ville gerne hjælpe Justin og indvilligede i at overføre 16.300 kroner til manden."

Og politiet advarer på denne denne slags røverhistorier: Ovenstående er et klassisk eksempel på at franarre mennesker penge. Husk altid at være skeptisk, når personer begynder at spørge om penge eller vil overføre et større beløb til dig uden nogen umiddelbar grund. Det kan være phishing forsøg eller direkte bedrageri.

Publiceret: 20. Marts 2017 18:15
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!