112
Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, der lørdag så
Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, der lørdag så "en neger i tyverne" løbe mod Birkerød Station, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

"Der er en neger der laver indbrud"

Et vidne så lørdag en "neger i tyverne" flygte fra et indbrud på Rolighedsvej i Birkerød

En nabo opdagede lørdag eftermiddag, at en tyv, der af vidnet blev beskrevet som værende "en neger i tyverne," var igang med et indbrud i en villa på Rolighedsvej i Birkerød, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen til Lokalavisen.dk

Efterlod koster i haven

Den mandlige tyv smadrede ved 15-tiden et af villaens køkkenvinduer, hvorefter han kravlede ind for at lede efter formentlig let-omsættelige værdier.

Gerningsmanden blev dog set af en genbo i området, som straks slog alarm til Nordsjællands Politi, hvorefter tyven valgte at stikke af fra stedet i løb med retning mod stationen i Birkerød, hvilket fik politiet til at iværksætte en sms-operation.

Nåede at undslippe

Men på trods af både patruljering i området, og den igangværende sms-operation, lykkedes det for indbrudstyven at undslippe, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

I haven fandt politiet dog efterfølgende både tyvekosterne, samt flere af gerningsmandens personlige effekter i form af en kasket og en trøje.

Effekterne sikrede Nordsjællands Politi sig efterfølgende med henblik på en DNA-undersøgelse, der senere vil kunne knytte den undvegne tyv til indbruddet på Rolighedsvej.

Så du tyven flygte?

Vidnet anmeldte indbruddet til Nordsjællands Politi lørdag eftermiddag klokken 15.20, og har du set den farvede gerningsmand løbe mod Birkerød Station deromkring, så vil Nordsjællands Politi gerne høre flere detaljer på telefon: 114.

Personlig henvendelse til nærmeste politi er også muligt.

Publiceret: 05. Juni 2011 13:22
Leveret af Rudersdal Avis
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!