Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Desperat mor bad om hjælp på stranden: Sådan reddede Patrick den niårige dreng

 

En hyggelig tur til stranden blev pludselig starten på et mareridt for en mor - et mareridt, der dog endte godt. Takket være 20-årige Patrick Larsen.

Det skriver nordjyske.dk.

Patrick var på stranden med nogle venner, da en mor til en niårig dreng bad dem om hjælp. Drengen sad nemlig på en badering - og var i gang med at drive til havs.

"Jeg svømmede bare afsted med det samme. Jeg tænkte kun på, at jo hurtigere, jeg kom afsted, jo nemmere ville det være. Og jeg mente godt, at jeg kunne klare det," fortæller Patrick Larsen til NORDJYSKE Medier.

Drengen var allerede kommet et pænt stykke ud på vandet.

"Han sad i baderingen og prøvede selv at komme ind ved at plaske, men han var kommet ud forbi sidste revle, og der var fralandsvind. Det tog noget længere tid at komme ind. Måske 20 minutter. Men jeg havde jo også baderingen at holde ved, og jeg er i god form. Det tærede godt nok på ressourcerne, men jeg havde også megen adrenalin i kroppen," konstaterer Patrick Larsen til NORDJYSKE Medier.

Undervejs beroligede Patrick den niårige dreng - og da de var tæt på land, var Nordjyllands Beredskab og en redningshelikopter ankommet, og det skabte også ro på situationen.

Inde på stranden blev drengen pakket ind i varmetæppe og forenet med sin familie.

Publiceret: 19. Juni 2017 07:55
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!