112
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Direktør i vild dramatisk og livsfarlig jagt på tyve

Erik Jensen, der ejer virksomheden Kaffeimperiet i Otterup, blev træt af gentagne indbrud i firmaet. Han tog sagen i egen hånd i en dramatisk og livsfarlig jagt på indbrudstyve.

Det er Fyens.dk, der bringer beretningen:

Klokken 03.26, vågnede den 52-årige Erik Jensen fra Otterup nord for Odense ved en besked fra telefonen. Overvågningskameraet foran hans virksomhed Kaffeimperiet havde registreret bevægelse inde på parkeringspladsen. Han så billeder af en hvid Fiat-varevogn foran porten til virksomheden.

Han kørte ned for at stoppe indbrudstyvene. Fremme ved firmaet kunne han se indbrudstyvenes varevogn foran porten, og han valgte at køre op foran bilen i håbet om, at blokeringen ville få tyvene til at stikke af til fods. Det gjorde de ikke. I stedet bakkede de tilbage og kørte uden om ham.

Erik Jensen fulgte efter varebilen og ringede til politiet, som med det samme sendte en patruljevogn mod Nordfyn. Erik Jensen fulgte efter med 30-40 meters afstand, og så åbnede en af tyvene bagdøren i varevognen og begyndte at smide ting ud. Først troede Erik Jensen, at det er for at slippe af med bevismateriale, men det gik hurtigt op for ham, at de faktisk prøvede at ramme ham. Der kom blandt andet en sækkevogn og en stol flyvende hen ad vejen, men ingen af delene ramte

Han sænkede farten lidt og placerede sig 80-100 meter efter varevognen, mens han blev ved med at fodre politiet med oplysninger om tyvenes position. Senere tog politiet over og fik stoppet og anholdt de tre tyve, beretter Fyens.dk.

Giv gerne den modige direktør et like og en deling gennem Facebook-opslaget under denne artikel:

Publiceret: 13. Maj 2017 14:13
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!