Mistænkt C
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Disse tre mænd jagtes af politiet: Vanvittigt røveri mod dyr urforhandler - skud affyret ved højlys dag

 

De følgende tre tre mørkklædte mænd jagtes lige nu af Københavns Politi, der efterlyser vidner, der har set de tre mænd og en grå Audi 80 med registreringsnummeret XZ 59 578. De tre mænd begik et voldsomt væbnet røveri mod stormagasinet Illum midt på Strøget i København. Det skete mandag kort før middagstid.

De væbnede røveri havde udset sig urforhandleren Bucherer i stueetagen, der blandt andet sælger Rolex-ure, og her truede de sig til et ukendt antal ure.

"De går ind og truer sig til nogle varer i butikken, men det er ikke gjort op endnu, hvad de får med sig. Undervejs affyrer de et skud i butikken under omstændigheder, vi ikke præcist kender endnu. Vi antager, det er for at skræmme. Men man har det selvsagt ikke godt, når man som ekspedient bliver offer for sådan en oplevelse," siger vicepolitiinspektør Brian Belling fra Københavns Politi til BT.

Røveriet er blevet filmet på overvågningskameraer, og nu har politiet frigivet billederne af de mistænkte.

"Vi har fået nogle enkelte henvendelser, som vi er i gang med at håndtere nu, men vi har desværre ikke fået noget konkret at gå efter. Så vi hører fortsat gerne fra vidner, som har set noget," siger vicepolitiinspektør Brian Belling til BT.

Vidner har dog fortalt politiet, at mændene talte indbyrdes på et andet sprog end dansk.

Efterfølgende stak røverne af til fods ad Pilestræde, ned ad Antoniagade til den grå Audi 80. Her affyres endnu et skud, inden røverne stikker af i bilen, der blev stjålet søndag.

Har man oplysninger i sagen eller set den stjålne Audi 80 med registreringsnummer XZ 59 578, så skal man rette henvendelse til Københavns Politi på 114.

Mistænkt B
Mistænkt B
Mistænkt A
Mistænkt A
Publiceret: 14. November 2017 06:54
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt