Der har været et utal af tricktyverier og forsøg på tricktyveri i Fakta-butikker landet over de seneste år.
Der har været et utal af tricktyverier og forsøg på tricktyveri i Fakta-butikker landet over de seneste år.
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Disse tre tricktyve slår alle rekorder: Har 236 sigtelser på samvittigheden

 

En bemærkelsesværdig sag mod tre tricktyve - to mænd på henholdsvis 34 og 46 år og en 39-årig kvinde - er fredag begyndt ved Retten i Kolding.

De tre på anklagebænken har ifølge anklagemyndigheden snydt og svindlet til højre og venstre, mens de har opholdt sig i Danmark.

30 ældre kvinder har fået frastjålet store pengebeløb, efter banden har franarret deres dankort. Dertil kommer 205 tiltaler om databedrageri og en enkelt sag om dokumentfalsk - i alt er der en liste på hele 236 tiltaler, skriver Horsens Folkeblad.

Typisk aflurede tricktyvene pinkoder i supermarkeder på helt klassisk manér. Efterfølgende fulgte de de ældre hjem til deres bolig, hvor de på forskellig vis stjal deres dankort. Mange af tricktyverierne mislykkedes, men mange resulterede i gevinst for de tre, der tit kunne hæve store beløb som 15.000 kroner, inden de stjålne kort blev lukket.

Ifølge Horsens Folkeblad nåede anklagemyndigheden kun at læse halvdelen af anklageskriftet op på retssagens første dag. Alle forholdene har de tre tilstået.

Publiceret: 12. Januar 2018 16:24
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112