112
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dreng i livsfare efter busulykke

17-årig i grim ulykke ved Hillerød Station

OPDATERET En kun 17-årig dreng har hele natten svævet mellem liv og død efter at han blev kørt over af en bus ved Hillerød Station fredag aften.

Lørdag formiddag var det fortsat uklart, hvad der præcist var sket 12 timer forinden i fodgængerfeltet på busholdepladsen ved Nordre Jernbanegade i Hillerød.

Alarmen lød klokken 21.21, og da en politipatrulje kort efter nåede frem, fandt betjentene den 17-årige dreng fra Dronningmølle. Umiddelbart var drengen øm og forslået, men han var ved bevidsthed og hans tilstand så ud til at være rimelig, oplyser vagtchef Jan Hedager fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

Ifølge de første meldinger var drengen ikke blevet kørt over af bussens hjul, men han blev alligevel kørt direkte til Rigshospitalets Traumecenter. Da man efter midnat ville operere drengens arm og i den forbindelse scannede ham, blev man imidlertid meget klogere.

"Stort set samtlige indre organer var beskadiget. Vi har løbende været i kontakt med Rigshospitalet, og klokken 7 lørdag morgen opererede de stadig på ham. Der er ingen tvivl om at det har været voldsomt kritisk i løbet af natten," fortæller Jan Hedager.

Se også tv-indslag: "Min overkrop blev knust i højresvingsulykke"

Buschaufføren hørte angiveligt en lyd eller mærkede et bump, som fik ham til at stoppe. Ulykken skete mens den 17-åriges ven var på toilettet, og ingen af de andre vidner på stationen har ingen kunnet fortælle politiet, hvad der præcist skete.

Den 17-årige var på vej til fest på det lokale gymnasium. Nu skal politiet gennemse videoovervågning og forhåbentlig kan de snart komme til at tale med den tilskadekomne.

Publiceret: 24. November 2012 12:00
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!