Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dusør udlovet for at finde "Mogens": "Han er total ufarlig, men slet ikke dum"

 

Mogens er fire år gammel, er ganske ufarlig og på fri fod. og nå ja, så er Mogens en kapivar, der er stukket af fra 37-årige Jakob Jørgensen fra Juelsminde. Derfor har han nu udlovet en dusør til den, der kan hjælpe med at finde "Mogens".

"Jeg har søgt efter ham i området, hvor han først blev set," siger den 37-årige mand lørdag formiddag til Vejle Amts Folkeblad, og tilføjer, at han fortsætter søgningen i Barrit, hvor kapivaren også er blevet set:

"Han er total ufarlig, men slet ikke dum, så han laver et hvæs, som han gjorde over for fiskeren, og stikker af mod vandet, hvis man kommer for tæt på."

Hvis man ser "Mogens", så skal man derfor holde sig 20-30 meter væk og kontakte Sydøstjyllands Politi i Horsens. Han har udlovet en dusør på 3000 kroner til den, der ser "Mogens" og bliver ved den, indtil den er indfanget.

"Jeg kan kalde ham til mig, men jeg ikke lokke ham ind i en kasse," siger Jakob Jørgensen, der er afklaret med, at kapivaren måske ender med at blive skudt:

"Jeg har jo heller ikke lyst til, at han bliver kørt ned og måske forårsager, at nogen kommer til skade i trafikken."

Allerede tirsdag opdagede Jakob Jørgensens kæreste, at lågen til indhegningen var åben, men kæresteparret tjekkede ikke, om kapivaren var væk, fordi de ikke troede, den kunne passere en såkaldt dyrerist.

Kapivaren, der er lovlig for privatpersoner at holde, har altså højest sandsynligt været på fri fod siden tirsdag.

Publiceret: 18. Juni 2017 08:16
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!