På billedet ses en bil af samme mærke som Bennis. Det skal bemærkes, at bilen ikke er hans, men en bil magen til. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi.
På billedet ses en bil af samme mærke som Bennis. Det skal bemærkes, at bilen ikke er hans, men en bil magen til. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dybt bekymrende: Benni har nu været forsvundet i otte dage

Hvem har set den 45-årige midtjyde, Benni, og hans hvide Ford Fiesta?

 

Benni plejer ikke at tage væk uden at fortælle det, og derfor er familien dybt bekymrede over, at ingen har hørt fra den 45-årige midtjyde siden 2. marts, hvor han forlod sin mors bopæl på Vestergade i Herning den 2. marts ved 9.30-tiden. Politiet har ikke nogen oplysninger om, hvor han kan være taget hen, og vil derfor gerne i kontakt med personer, der har set ham.

Benni beskrives som 45 år, 180 cm. høj, almindelig af bygning og skaldet. Han kører formodentlig i en hvid Ford Fiesta med to blå ”viper-stiber” på tag og kølerhjelm. Bilen har registreringsnummer VP 88 483 på gule nummerplader.

”Familien er naturligt nok bekymret for ham, fordi han ikke plejer at tage væk uden at fortælle det. Derfor vil vi gerne høre fra personer, der har set Benni eller den lidt specielle bil, han formodentlig kører i. Vi vil også opfordre ham til at kontakte sin familie eller politiet, så vi kan få vished for, at han er i god behold,” siger fagkoordinator Lars Boe Larsen fra lokalpolitiet i Herning.

Politiet oplyser, at det ikke er muligt at ringe til Benni eller spore hans telefonsignal, da han ikke har en mobil med sig.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 1-1-4.

 

Publiceret: 10. Marts 2018 10:15
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112