112
Maria Sørensen. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
Maria Sørensen. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efterlysning aflyst: Maria fundet i god behold

Opdateret: Den 46-årige kvinde, der forsvandt fra et sygehus i Roskilde, og som skulle i livsvigtig dialysebehandling, er fundet i god behold af Sydøstjyllands Politi her til aften.

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser den 46-årige Maria Sørensen fra Køge. Hun er indlagt på en sygehusafdeling i Roskilde, men forsvandt fredag den 7. december klokken cirka 14.30 under udgang fra afdelingen.

Hun skulle fredag have haft livsvigtigt dialysebehandling, og hvis hun ikke senest søndag får sin dialysebehandling, vurderer læger, at hun vil befinde sig i en livstruende tilstand.

Den 46-årige har ikke indsigt i, at hendes behandling er livsvigtig, oplyser politiet.

Politiet har eftersøgt hende på relevante opholds- og tilholdssteder uden at finde hende. Hendes nærmeste pårørende har ikke nogen idé om, hvor hun kan opholde sig. Hun er flere gange er søgt mod de kongelige slotte, og i forbindelse med politiets seneste efterlysning af hende den 4. oktober 2012 blev hun fundet ved Gråsten Slot i Sønderjylland.

Maria Sørensen beskrives som:

Kvinde, 46 år, ca. 170 cm høj, ca. 50 kg, spinkel af bygning, grøn/brune øjne, kort kommunefarvet hår (længde ca. 4 cm), gullig/grålig ansigtskulør på grund af nyresygdommen, langt rødt ar på højre underarm, rank holdning og i stand til at gå langt.

Hun var iført en meget mørkgrå, trekvart-lang vinterjakke med hætte, herunder en grå strikket bluse med mønster i sølv foran, sorte velouragtige joggingbukser og lyse, flade damesko i beige naturlæder. Hun medbringer en brun læderpung med et mindre kontantbeløb.

Personer med oplysninger om den eftersøgte bedes kontakte Midt- og Vestsjællands politi, tlf. 46351448, eller nærmeste politi på tlf. 114.

 

Publiceret: 08. December 2012 14:42
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!