Efterskoleelev, vært og sanger: Daniel Hersig har travlet med karriere og uddannelse. Foto: Mette Henriksen
Efterskoleelev, vært og sanger: Daniel Hersig har travlet med karriere og uddannelse. Foto: Mette Henriksen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elev, vært og sanger: Daniel laver “tusind ting”

Daniel Hersig, der går på Hoptrup Efterskole, udgiver sin første single

Efterskoleelev i Hoptrup, TV-vært og sanger, Daniel Hersig, har travlt med karriere og uddannelse. Nu udgiver han sin første single Tusind Ting. Singlen er lavet i samarbejde med sangskriver og musiker Peter Ebberfeld og komponist Bent Venø Jakobsen.

“Jeg er vild med Peters tekster og forelskede mig i mange af hans sange, da jeg var med i musicalen ”Hva"hjælper det?, som er baseret på musik af Peter og Spar2. Det er vildt fedt, at det kan lade sig gøre, og jeg er rigtig glad for at Peter og Bent vil arbejde sammen med mig. Jeg glæder mig til sangen kommer ud,” siger Daniel.

Sangen er tidligere udgivet af Peter Ebberfeld, men musik og tekst er ændret, så sangen har fået helt nyt liv. Sangen handler om at være bange for at miste og er en helt ny fortolkning.

Daniel Hersig fra Hedensted er også aktuel på Disney Channel i programmet The Club Radio, hvor han er programmets vært sammen med to medværter. Musikprogrammet sendes i Danmark, Sverige og Norge hver fredag kl.18:30, før under og efter succes serien Soy Luna.

Daniel har desuden medvirket i sidste års musicalsucces Shubidua The musical, hvor han spilede hovedrollen som barne-Mick.

Publiceret: 18. Marts 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!