Formand Saif Saed (tv.) og bestyrelsesmedlem Abdul Kestay fra Esbjerg United tog imod prisen ved DBU Jyllands årsmøde i Ribe. Foto: Presse.
Formand Saif Saed (tv.) og bestyrelsesmedlem Abdul Kestay fra Esbjerg United tog imod prisen ved DBU Jyllands årsmøde i Ribe. Foto: Presse.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Esbjerg United tildelt fornem DBU-ærespris

Den lille fodboldklub i det østlige Esbjerg er blevet hædret med årets Initiativpris i DBU Region 4 for arbejdet med flygtninge

Som vi tidligere har beskrevet i Lokalavisen Esbjerg, så ligger der her i byen en helt unik fodboldklub i form af Esbjerg United.

Her bliver der arbejdet aktivt med at give plads til alle salgs mennesker, hvilket blandt andet har resulteret i, at holdet har ti forskellige nationaliteter repræsenteret. Heraf er en stor del flygtninge.

Tirsdag 22. november blev klubben så hædret for dens store arbejde med integration og for at tage et socialt ansvar. Det skete ved DBU årsmøde i Ribe.

“Det er helt fantastisk, og det betyder rigtig meget,” lyder det begejstret fra Saif Saed, formand i Esbjerg United.

Sammen med bestyrelsesmedlem Abdul Kestay modtog Esbjerg United-formanden tirsdag beviset på, at klubben i år modtager DBU Region 4's Initiativpris.

“Den giver os mere styrke og lyst til at gøre det endnu bedre til næste år. Vi har vist, at selvom vi er en mindre klub, så kan vi godt få sådan en pris,” fortæller Saif Saed, som oplyser, at det betyder ekstra meget, at klubben får prisen foran større klubber med store ungdomsafdelinger.

Oplever stor interesse

Ifølge Saif Saed blev det taget imod med stolthed og glæde blandt klubbens spillere, da det i går blev offentliggjort, at de har modtaget den fornemme pris.

“Folk, som ikke er en del af klubben, er også begyndt at skrive til os. Vi har oplevet meget stor interesse på det seneste,” fortæller Esbjerg United-formanden.

DBU Jylland Region 4 begrundede blandt andet årsagen til Esbjerg Uniteds modtagelse af prisen med, at Esbjerg United er en klub, som giver sine medlemmer rummelighed. Med prisen følger 1000 kroner til klubben.

Publiceret: 01. December 2016 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!