112
Politiet var i aktion så sent som tirsdag eftermiddag. Bilen i baggrunden er en VW Touareg, som brandfolkene smadrede en rude i for at få den væk fra den brændende bygning. Foto: Peter Eilertsen.
Politiet var i aktion så sent som tirsdag eftermiddag. Bilen i baggrunden er en VW Touareg, som brandfolkene smadrede en rude i for at få den væk fra den brændende bygning. Foto: Peter Eilertsen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Et hav af spørgsmål om Tøfting-brand

Politiets teknikere er taget hjem, men Teknologisk Institut skal nu blandt andet undersøge gulvbrædder for eventuelle spor af brændbare væsker

"Vi ved ikke, om der har været indbrud. Vi ved ikke, om branden er påsat. Vi ved ikke, hvordan den er opstået."

Det er meldingen fra vicepolitikommissær Kristian Juliussen fra Sydøstjyllands politi, efter at politiets teknikere har sluttet deres undersøgelser efter branden, der hærgede den tidligere fodboldlandsholdsspiller Stig Tøftings hus ved Hørning.

Den nærmest eksplosionsagtige brand i den stråtækte ejendom har sat teknikerne på en vanskelig opgave, men Kristian Juliussen fortæller, at man har fundet et "arnestedsområde" på 1. sal, og at man har sikret nogle ting, som nu skal undersøges nærmere på Teknologisk Institut.

En af "tingene" er nogle gulvbrædder, som skal undersøges for eventuelle spor af brandbare væsker.

Politiet regner med at have resultatet af de sidste tekniske undersøgelser om en uges tid, men foreløbig ved man ifølge vicepolitikommissæren end ikke, om der har været indbrud i bygningerne, der både var sikret med alarm og kamera-overvågning.

"Det er svært at sige, om skader på bygningen skyldes ilden, eller om de kan skyldes indbrud, så lige nu afventer vi de videre undersøgelser," siger Kristian Juliussen.

"Har i fundet noget via videoovervågningen?"

"Vi har sikret os ting," lyder det kort fra Juliussen.

Dækker den melding over en video eller harddisk med nye spor, får vi det ikke at vide. Ikke nu i alle tilfælde, for Kristian Juliussen konstaterer, at der ikke er mistænkte i forbindelse med branden.

Publiceret: 07. September 2011 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!