112
Den 22-årige mand, der nu er blevet amholdt, begik i sidste uge et røveri mod Danske Bank i Lyngbu. Foto: Martin Warming
Den 22-årige mand, der nu er blevet amholdt, begik i sidste uge et røveri mod Danske Bank i Lyngbu. Foto: Martin Warming
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fælden klappede: Skruppelløs bankrøver anholdt

Anholdt efter to bankrøverier i Nordsjælland

Den undvegen bankrøver, der i sidste uge, begik et væbnet røveri mod Danske Bank på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej er nu blevet anholdt.

Den 22-årige mand, der er dansk-bosnier, blev anholdt i Menstrup vest for Næstved. Han havde sat plastre over de dråber, han har tatoveret under øjnene, men politiet havde ikke problemer med at identificere ham.

Den 22-årige mand flygtede i sidste uge fra Sankt Hans Hospital, hvor han afsoner en dom på seks et halvt års fængsel for fire andre bankrøverier, og samme dag begik han røveriet mod Danske Bank i Lyngby, hvor han truede personalet med en kniv.

Mandag formiddag begik han endnu et bankrøveri, da det lykkedes ham at stikke af med et mindre kontantbeløb fra Handelsbanken i Lillerød, men tirsdag eftermiddag klappede fælden altså, da han blev genkendt og anholdt af Sydsjællands og Lolland Falsters politi.

Den 22-årige bankrøver fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby onsdag klokken 12.30.

Publiceret: 02. November 2011 10:01
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!