Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Familie-far dømt for handel med 24 kilo hash

En 32-årig mand fra Skanderborg er blevet idømt et års fængsel for hashhandel. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet ransagede fredag 2. februar en adresse i Skanderborg, hvor en 32-årig mand boede med sin familie. Allerede da manden blev mødt af politiet i døren, fremviste han ulovlige euforiserende stoffer.

"I alt beslaglagde politiet 11,5 kilo hash, 876 gram skunk og 31 stk. cannabisplanter omregnet til 1,069 kg hash. Derudover fandt politiet frem til 70.000 kroner i kontanter, og tre narkoregnskaber. Ved at gennemgå regnskaberne kunne Sydøstjyllands Politi konstatere, at manden yderligere havde solgt minimum 10,8 kilo hash forud for politiets henvendelse," forklarer anklagerfuldmægtig Tobias Engby. 

Straksdom

På baggrund af fundet blev den 32-årige mand anholdt og dagen efter fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Horsens. Manden valgte under retsmødet at gå til bekendelse og erkendte besiddelsen samt salget af den store mængde hash.

Dommeren afsagde en straksdom på et års ubetinget fængsel samt konfiskation af hash, skunk, regnskaber, 70.000 kroner og to mobiltelefoner. Han blev også dømt til at betale sagens omkostninger.

"Da der var tale om videreoverdragelse af mere end 22 kilo hash, og manden netop var blevet idømt en fængselsstraf på et år, ville anklagemyndigheden have manden varetægtsfængslet efter dom indtil afsoning af fængselsstraffen. Og dommeren var enig i, at forholdets grovhed kræver, at manden ikke er på fri fod," fortsætter anklagerfuldmægtig Tobias Engby i pressemeddelelsen.  

Landsretten har efterfølgende stadfæstet varetægtsfængslingen efter dom.

jwh

Publiceret: 09. Februar 2018 12:14
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112