Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Familiemorderen havde blødning i hjernen: "Han har gjort, hvad han gjorde af kærlighed til sin familie"

 

Hvorfor dræbte Morten Nielsen hustruen Trine og parrets fire børn i alderen tre til 16 år? Det spørgsmål stiller familien til de dræbte sig selv. Hvad er der sket - og ikke mindst hvorfor?

Men nu løfter et familiemedlem sløret for, hvad der kan være baggrunden for den forfærdelige tragedie, der har ramt den lille by Ulstrup.

Overfor Ekstra Bladet fortæller Morten Nielsen far, hvordan den 45-årige IT-konsulent fik vendt op og ned på sit liv og sin tilværelse som familiefar og ægtemand - efter et umiddelbart banalt uheld i efteråret.

Årsagen var et styrt i september, hvor Morten Nielsen på cykel og en fodgænger stødte sammen på Hovedgaden i den lille by. Morten Nielsen slog hovedet i asfalten.

Det viste sig siden, at uheldet havde givet Morten en mindre blødning i hjernen, og det ændrede hans tilværelse, fortæller Morten Nielsens far til Ekstra Bladet.

"Morten er ikke noget ondt menneske," siger Morten Nielsens dybt berørte far til Ekstra Bladet og tilføjer om den forfærdelige tragedie, at alt må have ramlet for sønnen.

"Selvom det kan lyde mærkeligt i denne sammenhæng, så forestiller jeg mig, at han har gjort, hvad han gjorde af kærlighed til sin familie."

Han fortæller til Ekstra Bladet, at familierne til både Trine og Morten Nielsen har tilbragt tid sammen efter, at tragedien kom frem for dagens lys. Alle famiiemedlemmer er lige om at skulle bearbejde chokket og sorgen.

I den lille stationsby ved Gudenåen mellem Langå og Bjerringbro i Østjylland har mandagens grufulde ligfund i Amstrup Bakker været det store samtale emne.

Flere steder har der været flag på halv stang. Skolen, børnehaven og kirken har markeret de seks døde med Dannebrog.

Politiet i Østjylland et er endnu i gang med efterforskningen for at få et så klart billede af hele forløbet, inden de informerer de pårørende om, hvad efterforskningen har påvist, inden de lukker sagen.

Publiceret: 12. Januar 2017 09:01
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!