Der er ikke noget at sige til, at jublen var stor, da FC Helsingørs plads i Superligaen næste sæson blev sikret i weekenden.
Der er ikke noget at sige til, at jublen var stor, da FC Helsingørs plads i Superligaen næste sæson blev sikret i weekenden.
Foto: Ernst van Norde/Ritzau
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FC Helsingørs træner politianmeldt

 

Bølgerne gik højt, da FC Helsingør sensationelt formåede at sikre sig oprykning til landets bedste fodboldrække, Superligaen, søndag. Og måske gik de også for højt.

Midt i jublen kom holdets cheftræner, Christian Lønstrup, til at udtale følgende på spørgsmålet om, hvad der skulle ske efter kvalificeringen:

"Mine spillere skal nok være grønlænderstive".

Udtalelsen har fået en Helsingør-borger til at anmelde træneren til Nordsjællands Politi for overtrædelse af racismeparagraffen, skriver Helsingør Dagblad.

Hovedpersonen beklager udtalelsen.

"Jeg beklager dybt. Det var en dum og forkert talemåde, og først bagefter er jeg blevet klar over, at den kan støde og virke nedladende på mange. Det har aldrig været min hensigt at stigmatisere eller genere nogen. Det er helt i strid med mine værdier og FC Helsingørs værdier. Vi står for åbenhed, fællesskab og inklusion, og det er vi stolte af," skriver Christian Lønstrup i en pressemeddelelse.

Hos FC Helsingør har klubbens formand denne kommentar:

"Jeg kender Christian og ved, at det er langt fra hans værdier og tilgang til sine omgivelser, at komme med nedladende udtalelser. Jeg har naturligvis pointeret, at et ikke er sådan, vi taler i FC Helsingør. Hermed betragter jeg sagen som afsluttet herfra," siger Finn Moseholm til Helsingør Dagblad.

Det har endnu ikke været muligt at få bekræftet modtagelsen af politianmeldelsen hos Nordsjællands Politi.

Publiceret: 06. Juni 2017 12:42
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!