Peter Brixtofte fulgte den lokale Superliga-klub i tykt og tyndt, og på lørdag bliver han mindet på Right to Dream Park med sørgebind og et minuts stilhed. Foto: POLFOTO
Peter Brixtofte fulgte den lokale Superliga-klub i tykt og tyndt, og på lørdag bliver han mindet på Right to Dream Park med sørgebind og et minuts stilhed. Foto: POLFOTO
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FCN mindes Brixtofte: Inviterer til gratis fodbold mod AGF

I forbindelse med FC Nordsjællands hjemmekamp mod AGF på lørdag vil Farums tidligere borgmester, Peter Brixtofte, blive mindet med et minuts stilhed, og FC Nordsjællands spillere vil bære sørgebind.

"Brixtofte var fra 1986 til 2002 borgmester i Farum og i den grad sportens mand med visioner. Med stort fremsyn fik han bygget sportsfaciliteter, som alle nyder godt af i dag. Med bygningen af blandt andet Farum Arena og Farum Park (i dag Right to Dream Park) skabte Peter Brixtofte de muligheder, der har gjort Farum til et sportsmekka. Og hans entusiastiske arbejde for Farum Boldklub var i høj grad medvirkende til at skabe den solide base, FC Nordsjælland har kunnet bygge videre på", skriver klubben på sin hjemmeside.

Læs også: Brixtofte bisættes fra Stavnsholtkirken - og alle er velkomne

Derfor vil FC Nordsjælland mindes Peter Brixtofte i forbindelse med kommende hjemmekamp mod AGF lørdag 19. november klokken 16. Det sker i samråd med Peter Brixtoftes familie, der også vil være til stede i Right to Dream Park, oplyser klubben.

Derfor håber FC Nordsjælland på et stort fremmøde til kampen mod AGF. Alle Farums borgere er derfor blevet inviteret til lørdagens kamp og hver husstand vil i løbet af ugen modtage et brev med to billetter for at kunne være med til at mindes Brixtofte.

Udover et minuts stilhed før kickoff, vil FC Nordsjællands spillere bære sørgebind, og der vil være andre markeringer af det sidste farvel til Peter Brixtofte.

Publiceret: 14. November 2016 10:55
Leveret af Furesø Avis
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!