112
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fireårig pige bortført og voldtaget: Ikke første gang et barn løftes over hegnet

 

Onsdag blev en fireårit pige løftet over hegnet og bortført fra en daginstitution i Aarhus V. Torsdag blev en 33-årig mand anholdt og seigtet for at bortføre pigen - samt udsætte hende for seksuelle overgreb. Men det er ikke første gang, et barn i en daginstitution bliver løftet over hegnet af en fremmed. Det bekræfter børn- og ungechefen i Aarhus Kommune, Søren Aakjær overfor DR Østjylland.

En lignende episode fandt nemlig sted sidste år, hvor en mand også løftede et barn og bortførte dette fra en børnehave. Manden blottede sg muligvis for pigen, men politiet vurderede dog dengang, at der ikke var noget at gå videre med.

"Da den sag kom frem, vurderede politiet ikke, at der var noget at gå videre med. Så der kom ikke nogen sag ud af det den gang," siger Søren Aakjær til DR Østjylland.

"Vi er nu blevet gjort opmærksom på den sag, og vi har genfremsendt den til politiet, så den kan indgå i efterforskningen."

En forælder til en et barn i en aarhusiansk daginstitution gjorde kommunen opmærksom på den tidligere sag på Facebook. Ifølge hende fik pigen dengang flettet sit hår af manden, der løftede hende over hegnet.

DR Østjylland er ved at høre politiet, hvorfor der ikke blev en sag ud af det dengang.

Publiceret: 16. Juni 2017 13:46
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!