112
Retten i Horsens.
Retten i Horsens.
Arkivfoto: Per Johansen / Domstol.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flygtningedreng til pædagog: "Jeg knepper dig. Du skal stå klar med din røv, når jeg kommer hjem"

15-årig asylansøger dømt for vold og trusler mod kvindelige pædagoger

 

Retten i Horsens har i dag afsagt dom i en straffesag mod en 15-årig syrisk dreng, som kom til landet i 2015 som uledsaget flygtningebarn og fortsat er det, idet hans forældre og søster opholder sig i Tyrkiet. 

Den 15-årige var tiltalt for fysisk og verbal vold mod to kvindelige pædagoger på Integrationsstedet Melhedegård i Tørring. Episoderne skete tilbage i marts og maj måned i år, mens han stadigvæk boede der, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Drengen har ifølge politiet truet en kvindelig pædagog ved at sige: "Jeg knepper dig". Ifølge pædagogens forklaring sagde han efterfølgende: "Du skal stå klar med din røv, når jeg kommer hjem".

LÆS OGSÅ: Flygtninge-hold lukket efter blot et halvt år: For få mødte op

Han var også tiltalt for vold mod den samme pædagog. Tiltalen lød på, at han havde skubbet og truet med at slå samt kastet vand efter hende. Han blev dømt for at have skubbet og kastet vand, men frifundet for truslerne om slag, idet det ikke ud fra vidnernes forklaring kunne afgøres, om det var sket.

Endelig blev han dømt for vold mod en anden kvindelig pædagog ved at have slået hende to gange med knyttet hånd, ligesom han blev dømt for at have truet hende med en spisebordsstol.

Anklagemyndigheden havde under sagen krævet 50 dages ubetinget fængsel og ubetinget udvisning af landet, men retten udmålte straffen til 40 dages betinget fængsel og gav ham en betinget udvisning med en prøvetid i to år.

Den 15-årige dreng modtog dommen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

LÆS OGSÅ: Beboere lever i frygt for bidsk hund: Har skambidt to tilfældige kvinder på et halvt år - hvem bliver den næste?

Publiceret: 31. August 2017 14:38
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt