Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Føtex i Albertslund uddeler gratis mad til jul

Føtex i Albertslund uddeler juleaftens morgen madvarer, der er i overskud, til trængte borgere

Glæden ved at give er særlig stor i juledagene, og det gælder også i Føtex. For mens de fleste butikker landet over vil være mennesketomme den 24. december, vil der sandsynligvis være kø foran Føtex på Nordmarks Allé i Albertslund. Her uddeler varehuset juleaftens morgen overskudsvarer til borgere, som har brug for en ekstra håndsrækning i julen.

Overskudsvarerne er mad, som ikke er blevet solgt, når Føtex lukker butikken den 23. december og som ikke kan holde sig til efter juledagene. Juleaftens morgen bliver maden delt ud i poser efter først-til-mølle kl. 9.00-10.30 eller indtil alt er delt ud.

”Vi håber, at madvarerne kan skabe glæde blandt dem, som har brug for lidt ekstra hjælp her i juledagene. Uddelingen starter kl. 9, og vi vil fra morgenstunden gøre vores til at skabe en masse juleglæde blandt de fremmødte”, siger varehuschef i Føtex Albertslund, Lasse Storm Hansen.

Han opfordrer folk til at respektere, at maden går til dem, der har allermest brug for det, da føtex ikke på forhånd kan garantere, hvor meget mad, der er at dele ud, eller om der blandt madvarerne vil være de klassiske julevarer.

Overskudsvarerne er samlet ind fra 14 omkringliggende føtex-varehuse i Dragør, Ballerup, Glostrup, Kongens Lyngby, Rødovre, Hvidovre, Tåstrup, Roskilde, Køge, Egedal og Greve.

brie

Publiceret: 15. December 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt