Cana Buttenschøn er 28 år og gift med musikeren Thomas  Buttenschøn.  Foto fra hendes blog mortilto.dk
Cana Buttenschøn er 28 år og gift med musikeren Thomas Buttenschøn. Foto fra hendes blog mortilto.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Forarget mor til to: Stop med at barbere jeres kussehår i fællesbadet i svømmehallen

"Jeg var - og er - målløs! Jeg gider faktisk ikke træde rundt i andre kvinders afbarberede kussehår!" skriver bloggeren Cana Buttenschøn på mortilto.dk om en oplevelse i kvindernes fællesbad i svømmehallen:

"Ud under bruseren, et hurtigt 'hej' til min sidekvinde og vaske vaske vaske – men hov, overfor os, stod en kvinde, med at par børn om anklerne, og barberede sig. Jeps, hendes tilsyneladende ubarberede ben, fik sig lige en ordentlig tur, imens jeg tænkte, at hun sør'me måtte have haft travlt derhjemme, siden hun ikke havde nået lige at ordne det hjemmefra. Stakkels kvinde. Lige indtil hun også begyndte, ufortrødent, at fjerne de lange trussekantstjavser. Hun barberede sig i skridtet, I ved, sådan med godt spredte ben, foroverbøjet og fuld hammer på skraberen, lige der under den midterste bruser i fællesbadet, med sine egne drengebørn ved sin side og mine, lige overfor."

Cana Buttenschøn er 28 år og gift med musikeren Thomas  Buttenschøn. Sammen har de to små sønner. Hun skriver videre i sit indlæg om barbering af kønsbehåring i svømmehallen:

"Bevares, jeg har tidligere oplevet kvinder som barberer sig i fællesbadet, men det har altså været purunge kvinder, i et fitness-center, hvor børn og unge under 16 år ikke er tilladt adgang. Teenagekvinder, som formentlig endnu ikke er blevet sådan rigtigt gode til at reflektere over andre menneskers behov og ikke mindst grænser. En kategori, som damen i svømmehallen ikke på nogen måder gik ind under. Mest af alt, virkede det som om hun synes det var helt fint. Og det var det måske også. Måske er det bare mig der er snerpet, men jeg gider faktisk ikke træde rundt i andre kvinders afbarberede kussehår! Endnu mindre, gider jeg sætte min baby i det. Jeg synes det er ulækkert og uforskammet og jeg håber, at I – hvis jeg ikke er helt afsporet – vil dele indlægget, til kamp mod kropsbarbering og kussehår i badevandet, i fællesbadet. Hvis det er så vigtigt at få fjernet kropsbehåringen inden svømmeturen, så fiks det hjemmefra." 

 

 

 

 

 

Publiceret: 28. April 2015 11:40
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!