Foto: Janus Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gakkede dj´s har indsamlet 130.000 kr. til nystartet julemærkehjem

Tosset drengerøvsfest på Facebook har udviklet sig til stor donation til julemærkehjemmet Liljeborg

 

I dag åbner Kronprinsesse Mary Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde med plads til 48 børn i alderen 7-14 år. Det er første gang i 60 år, at et nyt julemærkehjem åbner i Danmark, og det synes en gruppe festlige dj´s var så god en idé, at de for en måned siden startede en indsamling til fordel for hjemmet.

Det er fænomenet Dj Skoge og Bassministeriet, som står bag indsamlingen, der er nået op på 130.000 kroner.

Pengene er blevet samlet ind via deres drengerøvs-fest på Facebook, hvor de spiller baspumpende hits fra deres ungdom, mens de skråler med, hilser på seerne og råber BASSARM!

"Programmets koncept er god gamle dancemusic fra 90'erne og 00'erne i en kombi med “Shoutouts”, som groft sagt betyder, at der råbes 'hej og velkommen' til de folk, der logger ind. Vi er vildt overraskede over den interesse, der er for showet," siger Dj Skoge.

Indsamlingen fortsætter

Udover de indsamlede 130.000 kroner har flere firmaer tilbudt forskellige gaver til projektet, som helt sikkert også ender med flere penge til julemærkehjemmets drift.

Gutterne har nemlig besluttet at fortsætte indsamlingen frem til fredag den 19. januar. Fem dage senere skal det endelige beløb overrækkes til Liljeborg.

Publiceret: 12. Januar 2018 14:01
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112