Charlotte Tønder, Sara Legind-Hansen og Tina Hee foran tre af kunstværkerne i udstillingen 'Hudløs ærlig' på Galleri Kunst Art i Gentofte fra 17. november.
Charlotte Tønder, Sara Legind-Hansen og Tina Hee foran tre af kunstværkerne i udstillingen 'Hudløs ærlig' på Galleri Kunst Art i Gentofte fra 17. november.
Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gentofte-kunstnere bruger brysterne

Tre lokale kunstnere åbner det fælles kunstprojekt 'Hudløs ærlig' i Galleri Kunst Art 17. november

På torsdag 17. november kl. 17 byder Galleri Kunst Art på Søgårdsvej 1 indenfor til en ny udstilling og en lille forfriskning.

Tre Gentofte-kunstnere har nemlig ifølge en pressemeddelelse i et fælles kunstprojekt blottet brystkassen, sprængt komfortzoner og skabt unik samtidskunst omkring temaet 'hudløs ærlig'.

Charlotte Tønder, Tina Hee og Sara Legind-Hansen mødte hinanden i forbindelse med kunstruten 'Åbne Døre' i Gentofte.

Deres møde blev startskuddet til en tre måneder lang proces, hvor kunstnerne har arbejdet sammen om at skabe en serie værker i fællesskab. Målet var at bryde egne grænser, forene hinandens genrer og stilarter på samme lærreder.

Kunstnerne har i malerprocessen brugt brysterne som arbejdsredskab.

“Der er en dobbelt betydning bag det at være 'hudløs ærlig'. Essensen er, at vi som kunstnere blotlægger os både kunstnerisk og fysisk. Historisk set har bryster altid været til stede i kunstens verden, og flere andre kunstnere har skabt kunstprojekter med bryster i fokus. Der er så mange tabuer og indlejrede kultursyn forbundet med især kvindekroppen. Ofte bliver det betragtet som en provokation at vise nøgenhed," fortæller Sara Legind-Hansen.

Se værkerne og fotos fra processen til ferniseringen 17. november kl. 17-19 eller 19. og 20. november kl 11-15 i Galleri Kunst Art.

jesl

Publiceret: 15. November 2016 18:00
Leveret af Villabyerne

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!