Det var her ved Rådyrløkken i Korup, at det tragiske drab fandt sted i august. Arkivfoto.
Det var her ved Rådyrløkken i Korup, at det tragiske drab fandt sted i august. Arkivfoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hævn mod ekskonen: Far kvalte datter og druknede hende i badekarret

En 51-årig mands hævn mod ekskonen kostede otteårige Louise livet. I dag skal manden have sin straf.

Den 51-årige mand J.J. blev ellers beskrevet som en behagelig mand af beboerne i villakvarteret Rådyrløkken i Odense-forstaden Korup i august i fjor. Men de tog grueligt fejl. For få timer forinden havde den 51-årige mand planlagt og udført en frygtelig og grufuld hævn mod sin ekskone.

Ekskonen var forinden flyttet fra ham - mod hans vilje. Hans hævn kostede otteårige Louise livet. For J.J. dræbte deres fælles datter. Faderen kvalte hende med gaffatape og plastikposer. En frygtelig død, som varede i flere minutter for den intetanende lille pige.  Efter han havde sikret sig, at datteren var død, bar han hende ud på badeværelset og lagde hende under vandoverfladen i det fyldte badekar. Den 51-årige mand har siden grundlovsforhøret dagen efter barnedrabet den 3. august siddet varetægtsfængslet i surrogat på Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart. Sagen er kørt som en tilståelsessag, da manden har erkendt at have begået drabet som beskrevet.

En mentalerklæring har fastslået, at han er egnet til almindelig fængselsstraf. Efter datterens død ringede han sin 40-årige ekskone op - og beskrev den frygtelige handling, han netop havde foretaget. Han forsøgte derefter at begå selvmord men tilføjede kun sig selv overfladiske snit.

Publiceret: 19. Juni 2017 07:24
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!