112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Heltemod: 63-årig foretog civil anholdelse af rumænske svindlere på 22 og 25 år

Mandag havde to bedragere taget ophold foran Arbejdernes Landsbank på Jernbanepladsen i Lyngby, hvor de udgav sig for at være døve og stumme, og via en seddel bad de folk om at skrive under og donere penge.

En 63-årig mand fra Hellerup observerede de to, og var så godt og grundigt træt af svindlere, at han valgte at foretage en civil anholdelse. Derfor fastholdt han manden til politiet nåede frem.

Der er tale om to rumænere mand og kone på henholdsvis 25 og 22 år. De blev begge anholdt og taget med på stationen. Tirsdag blev de fremstillet i grundlovsforhør. Her valgte dommeren at idømme parret 40 dages fængsel, udvisning og indrejesforbud til landet i seks år. I sin afgørelse lagde dommeren vægt på, at svindlen er med til at undergrave den danske indsamlingskultur. Det oplyser politikommissær Michael Pedersen fra Nordsjællands Politi.

Del meget gerne via Facebook-linket under denne artikel

Manden kunne have kontaktet politiet, som havde udsendt en efterlysning. Men det havde han ikke tid til. Giv ham meget gerne et skulderklap, og viderebring meget gerne budskabet

Opslået af Del efterlysningen på 25. marts 2016
Publiceret: 25. Marts 2016 01:12
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!