Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Henrik standsede spritbilist og ringede til politiet: "Beklager, vi har travlt"

 

Henrik Petersen standsede søndag en stærkt beruset mand, der ville forlade en restauration i Svendborg i bil. Men da han kontakede Fyns Politi fik han ingen hjælp.

Det skriver jv.dk.

"Jeg stod magtesløs, og jeg synes, det er utroligt, der ikke er noget politi at få fat i, når det gælder. Jeg gjorde en handling på samfundets vegne, men politiet kom ikke. Jeg havde regnet med noget rygdækning fra politiet," siger Henrik Petersen til jv.dk.

Episoden skete, da Henrik Petersen spiste frokost på Restaurant Torvet på Torvet i Svendborg, og ved siden af ham sad to meget berusede mænd. Da de to ville forlade stedet i bil fik Henrik Petersen dem standset. Men samtidig kunne vagtchefen ved Fyns Politi, som kunne fortælle ham, at der ikke var patruljevogne i området, fordi man var optaget af at få fat i en spøgelsesbilist på motorvejen.

"Jeg kan selvfølgelig godt bagefter se, at en spøgelsesbilist er vigtigere end en spritbilist, men jeg stod der magtesløs på Torvet og helt alene i situationen, og havde forventet noget opbakning fra politiet," siger Henrik Petersen til jv.dk.

 

 

Publiceret: 14. Juli 2017 12:45
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!