Patienterne på Gentofte Hospital er tilfredse, viser ny undersøgelse.
Patienterne på Gentofte Hospital er tilfredse, viser ny undersøgelse.
Foto: Tobias Lauesen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hospitalsdirektør: "Regionen kan gøre det bedre"

Hospitalsdirektør Eva Zeuthen Bentsen, Gentofte Hospital, skal stå i spidsen for ny arbejdsgruppe

Hospitalerne i Region Hovedstaden indtager bundplaceringen i konkurrencen mellem de fem regioner om tilfredse patienter. Og det skal en ny arbejdsgruppe med hospitalsdirektør Eva Zeuthen Bentsen, Gentofte Hospital, i spidsen ændre på.

For selv om 90 pct. af de indlagte patienter på regionens 12 hospitaler samlet set har et virkelig godt eller godt indtryk af deres indlæggelse, og 95 pct. af regionens ambulante patienter har et godt eller virkelig godt indtryk af deres undersøgelses- og behandlingsforløb, så er det altså ikke godt nok. I alle andre regioner med Midt- og Nordjylland i top er patienterne langt gladere for deres hospitaler.

"Vi kan gøre det bedre her i regionen. Hvorfor skulle vi klare os dårligere end i Jylland? Heldigvis har vi på alle parametre hospitaler i Region Hovedstaden, som gør det godt. Det handler både om at lære mere af de afdelinger, der gør det rigtig godt, og at se på, hvordan man ledelsesmæssigt og organisatorisk arbejder med patienttilfredshed og patientoplevelser. Det handler om at påvirke en kultur og værdierne i organisationen", siger Eva Zeuthen Bentsen.

Selv har hun gode erfaringer at byde ind med til arbejdsgruppen, for i den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt patienterne i hovedstadsregionen gives der topkarakterer til 'hendes eget' hospital i Gentofte.

Publiceret: 04. Maj 2012 15:30
Leveret af Villabyerne
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!