112
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hunde pint og plaget på kennel i årevis: 7 døde - 16 overlever

23 hunde er tilsyneladende blevet mishandlet og vanrøgtet i årevis på en sjællandsk hundekennel. Syv af hundene havde så store smerter, at de blev aflivet og kørt væk i trillebør, mens de resterende 16 tirsdag aften blev bragt til Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde, hvor de får behandling og mad. Det skriver Roskilde Avis.

Ifølge avisen bor der stadig 31 hunde på kennelen, hvor der angiveligt har været problemer med dyremishandling gennem 10 år. Ejeren er flere gange blevet anmeldt for dyremishandling af kunder.

"Jeg kan ikke forstå, at sådan noget får lov til at stå på i ti år, før der sker noget. Det kan ikke passe her i Velfærdsdanmark," siger Rikke Lee, leder af Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde og dyrlæge, til Roskilde Avis.

Den udskældte kennel opdrætter golden retriever og hovaward, men er ikke godkendt af Dansk Kennelklub. Kennelens sidste hunde skal ifølge aftale med politiet sælges inden for de kommende uger.

For et par måneder siden blev 18 underernærede og misrøgtede hunde fjernet fra en garage i Liseleje. Se de søde hvalpe her.

Publiceret: 18. Januar 2013 13:32
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!