Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indian summer på vej til Danmark: Glæd dig til 19-20 grader

Glæd jer - et vejrskifte er på vej

 

Efterårets første nattefrost fik vi ved Billund i Midtjylland i nattetimerne til mandag, hvor temperaturen dykkede under frysepunktet til -0,2 grader.

Der er langt fra -0,2 til 20 grader, men ikke desto mindre er det, hvad meteorologerne lover fra weekenden og ind i den nye uge. En decideret indian summer kan altså være på vej til Danmark og give et sidste lille varmepust, inden vi for alvor går den kolde tid i møde.

Ifølge DMI varmes landet stille og roligt op fra fredag, hvor et højtryk begynder at bygge op. Når vi når til søndag vil en opklaring fra sydvest

give nogen eller en del sol og dagtemperaturer mellem 15 og 19 grader. Samme høje temperatur, som kan nå op og snitte de magiske 20 grader, og tørvejr med en del sol kan vi se frem til mandag, og det tørre og lune vejr skulle, ifølge DMI, fortsætte videre ind i efterårsferien, som jo som bekendt står for døren.

Inden det fine efterårsvejr tager over, skal vi dog lige igennem et par fronter med skyer og perioder med regn de kommende dage.

Publiceret: 11. Oktober 2017 12:53
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt