Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indvandrerdrenge smadrer for hundredtusindvis af kroner: "I området går man ikke alene. Slet ikke, når det er mørkt"

 

Drengene fra Motalavej-ghettoen i Korsør er på manges læber. Deres hærgen i byen er voldsom, når de blandt andet har truet kunder i Lidl eller kapret et dansk luksushotel. Men sagen bliver ved med at vokse i omfang. Nu fortæller endnu en erhvervsdrivende åbent om massive problemer med vold, trusler og hærværk.

Det skriver BT.

Benny Svendsen er butiksindehaver af Dansk Outlet i Korsør. Og her har de unge drenge fra Motalavej smadret ruder for mere end 100.000 kroner og ugentligt udsat butikkens ansatte for psykisk terror og trusler.

"Jeg har en medarbejder, som kommer fra Fyn, og hende kører vi til banegården hver dag. I området går man ikke alene. Slet ikke, når det er mørkt," fortæller Benny Svendsen, som har i alt 20 butikker rundt i landet.

Ud over ruderne og truslerne, så mistænker han også de unge for at stjæle fra hylderne. Således kan Benny Svendsen berette om, at svindet fra hans hylder i Korsør er 3-4 procent højere end de 19 andre butikker.

LÆS OGSÅ: To SOSU-assistenter overfaldet i ghetto: Den ene måtte på skadestuen

"Vi har gentagne gange været ude for, at de unge ter sig sindssygt inde, når man beder dem om at gå. Og når de først finder ud af, at de er bange for dem, så gør de, hvad der passer dem. Tager en kasket på og går ud med den, hvis det lige er det, de skal bruge," siger Benny Svendsen, som ærgrer sig over, at den lille gruppe ødelægger de for områdets over 3.000 beboere:

"Vi er derhenne, hvor de verbalt sviner de ansatte til og faktisk også fysisk har skubbet dem et par gange og sagt: Du skal sgu ikke bestemme, om jeg skal gå."

LÆS OGSÅ: Indvandrergruppe i grotesk overfald på ungt par: "Spiser du svinekød?" - De svarede ja, og endte på hospitalet!

Publiceret: 16. Marts 2017 07:08
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!