Ines Romero med kæresten Tony Cataldo foran Allerød Nyts patruljebil.
Ines Romero med kæresten Tony Cataldo foran Allerød Nyts patruljebil.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ines Romero: "Jeg havde ikke gjort hende noget"

Hollywoodfruen Ines Garcia Romero forstår stadig ikke hvorfor hun skulle mobbes i sin skoletid på Ravnsholtskolen

Tekst og foto: Mads Hussing

Der har tidligere været skrevet om at Ines Garcia Romero blev mobbet i sin tid som elev på Ravnsholtskolen i Allerød. Og den dag i dag, forstår Ines stadig ikke hvorfor det skulle gå udover hende.

"Jeg fatter virkelig ikke hvorfor det var mig der skulle gå udover, jeg havde ikke gjort hende noget," siger Ines Romero, der taler om hende der primært mobbede Ines.

"Det var virkelig ubehageligt, og mange år senere sad det stadig i mig," siger Ines Romero, der har set at 'mobberen' også er på Facebook, men der er ingen kontakt mellem de to. Der er dog en anden der mobbede dengang, som har skrevet til Ines.

"Jeg havde en veninde, der ligepludselig hoppede med på vognen og mobbede mig. Hun har skrevet til mig, men der er ikke noget venskab tilbage der," siger en tydeligt forurettet Ines.

Efter folkeskolen gik Ines på Allerød Gymnasium, og her blev det arrangeret at Ines og hende der mobbede ikke kom i samme klasse.

At Ines har stået frem med mobningen fra skoletiden har fået Jim Lyngvild og Ole Henriksen på banen, da de også er blevet mobbet i deres barndom. Det kan der komme noget TV ud af, men der er ikke noget konkret endnu.

Publiceret: 10. Juni 2010 09:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!