112
Foto: JoanB
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Joan jubler: "Den holder orgasmen kørende"

Sexlegetøjsekspert JoanB er begejstret og kalder en berøringsfri klitorisstimulator årets erotiske julegave til kvinden

 

Den gode gamle klitorisvibrator, som mange kvinder kender til, er seriøst ved at blive trængt i baggrunden af nye, banebrydende og mere skånsomme produkter.

Det siger landets førende sexlegetøjsekspert, JoanB, som har testet seks forskelige berøringsfrie klitoris stimulatorer – og nu udpeger testvinderen som årets erotiske julegave til kvinden.

"Da jeg for snart tre år siden, på en messe i Tyskland, blev præsenteret for det her meget anderledes og helt nye produkt til kvinder, der stimulerer på en meget særegen måde, var jeg super skeptisk. Det indrømmer jeg gerne. Men jeg blev hurtigt klogere i forbindelse med min test af Womanizer klitoris stimulator, som fuldstændig har været med til at revolutionere markedet," siger JoanB, som mener, at det nymodens legetøj nærmest kommer med orgasmegaranti.

SE OGSÅ TV-INDSLAG: Ann-Charlotte onanerer sig ud af smertehelvede

"19 ud af 20 kvinder kan opnå orgasme med sådan en er min personlige erfaring og oplevelse. Samtidig er den

yderst skånsom i sin stimulation af klitoris – og så kan man under sin orgasme skrue så langt ned for de små, pulserende trykbølger, at man ikke behøves at fjerne stimulatoren fra området. Derimod kan man forblive i stimulationen og måske endda også - som jeg selv flere gange har oplevet - opnå flere orgasmer i streg," jubler den 42-årige sexblogger og sexlegetøjsekspert, som på sin blog blandt andet skriver dette om testens vinderprodukt: "Den holder orgasmen kørende. Jeg kan ikke få armene ned."

Læs JoanB's store test og særskilte anmeldelser her: KLIK

JoanB begyndte sin karriere indenfor den erotiske verden på mandebladet Rapport som 24-årig. Nu har JoanB testet, anmeldt og skrevet om sexlegetøj, seksuel sundhed og tendenser indenfor området i 18 år og det gør hende til en af Europas mest erfarne og vidende sexlegetøjseksperter, og hendes enorme viden deler hun hellere end gerne ud af - på hendes blog JoanB.dk.

Publiceret: 14. December 2017 12:22
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld