Foto: Nordjyllands Politi
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jysk kvinde sporløst forsvundet på 23. døgn efter tur i Brugsen: "Det er så mystisk"

 

12 mand, 2 både og 4 køretøjer ledte tirsdag i efter en nordjysk kvinde, der er sporløst forsvundet på 23. døgn. Søndag den 10. december så to bekendte Tarja Tinlikki Mustahali i SuperBrugsen i Fjerrtislev. Klokken var omkring kvart over to. Siden har ingen set eller hørt fra hende - og midt i mysteriet står en lyseblå Skoda.

Det skriver TV 2.

Siden har politiet og frivillige søgt efter hende - senest i går, tirsdag, hvor beredskabet søgte med både, køretøjer og mandskab omkring Løgstør. 

Tarja Tunlikke Mustalah boede i den lille by Aggersund med 317 indbyggere lige nord for Limfjorden. Her har hun boet med sin kæreste igennem 24 år.

"Det er så mystisk. Havde vi vidst, der var et eller andet galt, så kunne man forstå det, men der var jo ikke noget," siger Anette Kjeldgaard Jensen, hvis svigerfar er kæreste med Tarja, til TV 2.

Tarja beskrives som en kraftig bygget kvinde på omkring 160 centimeter, med kort rødt hår og en alder på 72 år. 

I centrum for mystikken om Tarja Tunlikki Mustalahs forsvinden står hendes lyseblå Skoda Fabia med registreringsnummer AP 45 056. En bil er ofte ganske nem at finde, men i 23 dage har Skodaen - ligesom Tarja - været sporløst forsvundet.

Foto: Nordjyllands Politi
Publiceret: 03. Januar 2018 07:09
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112