Kasper Pedersen føler sig hjemme på en cykel, og den kærlighed vil han nu udnytte til at samle penge ind til Hjerteforeningen.
Kasper Pedersen føler sig hjemme på en cykel, og den kærlighed vil han nu udnytte til at samle penge ind til Hjerteforeningen.
Foto: Jacob Kjeldsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kasper kæmper hjerternes kamp

Triatleten Kasper Pedersen har haft hjertekarsygdomme tæt inde på livet, og derfor samler han nu ind til Hjerteforeningen

19-årige Kasper Pedersen er ikke den typiske teenager, der går i gymnasiet i hverdagene og fester i weekenderne. Tværtimod. Han lever nemlig en meget struktureret hverdag, hvor intet er overladt til tilfældighederne og alt er minutiøst planlagt. Han ved, hvornår han skal hvad, og han ved, hvor lang tid der er afsat til de enkelte ting.

Kasper Pedersen, der går i 3.g. på NGG, er en ambitiøs triatlet, der har helliget hele sit liv til at opnå sine mål, der i år tæller EM i Danmark og en VM-kvalifikation i Tyskland i efteråret. Det betyder, at to daglige træningspas heller ikke er et særsyn for den veltrænede triatlet.

Alligevel har han helliget den kommende tid til et projekt, som ligger ham meget på sinde. Således deltager han i Projekt Everesting den 1. marts, hvor han skal tilbageligge det mytiske, franske bjerg Alpe d'Huez 8,3 gange på en cykelsimulator, hvilket svarer til at nå toppen af Mount Everest. Han har nemlig haft hjerteproblemer tæt inde på livet med flere dødsfald og folk, der døjer med hjerteproblemer i den nærmeste familie.

Derfor har Kasper Pedersen med projektet ønsket at skabe opmærksomhed omkring og samle penge ind til Hjerteforeningen, og man kan hjælpe ham på vej via dette link.

Publiceret: 10. Februar 2017 10:00
Leveret af Ugebladet
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!