112
Foto: Google Maps
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kendt pædofil bortførte 4-årig pige fra børnehave: Sexmisbrugte hende i bil

Østjyllands Politi efterlyser vidner, som har set en bordeauxrød Mitsubishi Carisma af ældre årgang

 

Den fireårige pige, der onsdag middag blev fjernet fra en daginstitution på Snogebæksvej i Aarhus V, blev udsat for seksuelt overgreb.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Her fremgår det samtidig, at en 33-årig mand er blevet anholdt og sigtet for overgrebet mod pigen. Ifølge Ekstra Bladet er det en mand af mellemøstlig oprindelse, som tidligere har lavet overgreb på mindre børn. Han fremstilles i grundlovsforhør torsdag klokken 13.

Ifølge politiet blev pigen fjernet fra børnehaven og taget med til en nærliggende adresse, hvor overgrebet skete.

"Det er undersøgelser og afhøringer, som har ledt til vores formodning om, at der er sket et seksuelt overgreb," siger Lennart Glerup, vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus. 

I forbindelse med efterforskningen vil Østjyllands Politi gerne høre fra vidner, som har set en ældre bordeauxrød Mitsubishi Carisma. 

Den skulle den mistænkte 33-årige mand have kørt pigen fra daginstitutionen på Snogebæksvej til  Trillegårdsvej i Aarhus V i.

Torsdag formiddag bekræftede politiet, at to personer var blevet anholdt i forbindelse med sagen. Den anden person er endnu ikke sigtet for noget.

"Vores umiddelbare tese er, at han ikke har noget med det at gøre. Der er i hvert fald ikke nok til at fremstille ham i grundlovsforhør," siger Lennart Glerup og oplyser, at han ikke er blevet løsladt endnu.

Publiceret: 15. Juni 2017 12:40
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!