Susse Wold og Bent Mejdings 91 år gamle villa på Stægers Allé på Frederiksberg var på 186 kvadratmeter med tilhørende 89 kvadratmeter kælder.
Susse Wold og Bent Mejdings 91 år gamle villa på Stægers Allé på Frederiksberg var på 186 kvadratmeter med tilhørende 89 kvadratmeter kælder.
Foto: Rolf Konow / Boliga Kendte
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kendt par forgyldt: Købte hus for 335.000 kroner - solgte det for 11,5 millioner

 

Priserne på det københavnske boligmarked er steget voldsomt de senere år, og det har gjort mange hussælgerne til boligmillionærer. En af dem er den folkekære skuespillerinde, Susse Wold og hendes mand Bent Mejding, der i slutningen af marts solgte sin Frederiksberg-villa. Det skriver Boliga Kendte.

Salgsprisen endte ifølge tinglysningen nemlig på 11,5 millioner kroner. En del mere end de 335.000 kroner Susse Wold selv gav for villaen tilbage i 1966 - også selvom man medregner de 275.000 kroner, hun i 1974 yderligere betalte for at blive eneejer af villaen.

Salgsprisen afslører også, at Matador-stjernen har accepteret et afslag på lidt under en halv million. Den seneste udbudspris var nemlig på 11.985.000 kr.

Flere værelser

Frederiksberg-villaen byder på i alt otte værelser inklusiv tre store stuer og en udestue. Derudover er husets tidligere garage ombygget til privat fitnesslokale. Selve villaen er klassisk med hvidpudsede facader, sprossede vinduer og sort tegltag. Og når det kommer til boligmarkedet, var det på Frederiksberg, at man sidste år fandt landets næsthøjeste villapriser. Det var kun københavnerbydelen Østerbro, der var dyrere, mens de nordsjællandske postnumre fulgte lige efter, skriver Boliga Kendte.

Se flere billeder af huset her: KLIK

Publiceret: 13. April 2017 15:43
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!