Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Købmand Finn stadig i livsfare efter umotiveret, brutalt angreb: Rædselsfuldt, utrygt og meningsløst

 

Lørdag eftermiddag blev den lille by Suldrup i Himmerland genstand for mediernes opmærksomhed, da indehaveren af byens Spar-købmand helt umotiveret blev overfaldet af en 20-årig mand, der stak Finn flere gange med en kniv.

Angrebet var så voldsomt, at selvom to kunder hurtigt fik overmandet gerningsmanden, så er den jyske købmand stadig i kritisk tilstand mandag formiddag. Efter overfaldet blev købmanden i al hast kørt til Aalborg Universitetshospital med politieskorte.

"Der er ingen ændringer i hans tilstand. Den er stadig meget alvorlig, og han ligger i kunstig koma," lyder det fra efterforskningslederen på sagen, vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi, til BT, og fortsætter:

"Vi kender overhovedet ikke årsagen. Det virker helt umotiveret. Efterforskningen vil vise, om der er et motiv til forbrydelsen, eller om der er tale om et helt tilfældigt overfald."

På Spar Suldrups Facebook-side skriver de:

"Her til aften har købmandens personale fra butikkerne i Haverslev, Nørager og Suldrup været samlet i SPAR Nøragers lokaler. Her fik vi samlede informationer omkring weekendens hændelser og ikke mindst fik vi set hinanden i øjnene og snakket tingene igennem. Det personale, der var på arbejde i lørdags har fået første snak med psykolog og resten af personalet er blevet tilbudt hjælp."

"Vi i Suldrup har haft en efter omstændighederne god dag. I kunder har været fantastiske og taget stor hensyn til, at vi endnu ikke har det store overskud til at snakke. Så længe der ikke er afgørende nyt omkring Finns tilstand vil vi selvfølgeligt fortsat kunne virke lidt lukkede. Vi takker for den omsorg Finns mange kollegaer fra SPAR, Meny, Min købmand og Letkøb butikkerne rundt i landet viser."

Flere kunder fortæller til TV2 Nord, at de er dybt berøte og rystede over episoden.

"Jeg synes, det er rædselsfuldt, og man bliver utryg og ked af det," siger Hanne Larsen til tv-stationen. 

 

På butikkens Facebook-side vrimler det også ind med lige dele medfølelse og afmagt:

 

"Hvor er det meningsløst, at du er blevet overfaldet og hårdt såret. Håber, du meget snart er frisk igen," skriver Janne Lilian Korsgaard.

"Finn og Lone, deres familie, de ansatte og tilstedeværende under episoden får rigtig mange tanker denne vej fra i denne tid. Det er så frygteligt. Krydser fingre for det bedste, og sender de varmeste og tanker. Fuld opbakning herfra," skriver Helene Nielsen.

Den 20-årige er foreløbig varetægtsfængslet i fire uger.

Se flere fotos og video på localeyes.dk

Publiceret: 23. Oktober 2017 12:20
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt