Henning Moritzen var kendt for utallige store roller gennem sin karriere. Her ses han som faderen i Festen af Thomas Vinterberg.
Henning Moritzen var kendt for utallige store roller gennem sin karriere. Her ses han som faderen i Festen af Thomas Vinterberg.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom indenfor: Sådan boede folkekære Henning Moritzen

Henning Moritzen nåede 84 leveår, inden han døde i august, og nu har boet efter den populære skuespiller valgt at sætte en del af hans arv til salg.

Det skriver Boliga Kendte

Der er tale om Moritzens 198 kvadratmeter store villa på Frederiksberg, der kan købes for 7,9 mio. kr., hvilket svarer nøjagtigt til den offentlige vurdering.

Klik her og se billederne: Sådan boede Henning Moritzen

For pengene får man  – ifølge mægleren  – en gedigen og velbygget funkisvilla, der fremstår i en stand, som “gør det muligt for køber selv at sætte sig præg”.

Der skal med andre ord regnes med en del istandsættelse.

Se også billederne: Så fedt boede Caroline Fleming

Ejendommen, som indeholder syv værelser og en 121 kvadratmeter stor kælder, kan blandt andet byde på en stor, rummelig stue med kig til haven og åben pejs, spisestue, kontor/soveværelse og badeværelse med karbad og sauna.

Se Henning Moritzens Frederiksberg-villa her

Henning Moritzen høstede et hav af priser i sin lange og meget aktive karriere som teater-, tv- og filmskuespiller, og i de senere år blev han særligt kendt som som den pædofile patriark i Thomas Vinterbergs filmhit “Festen”.

Læs mere om Frederiksberg-villaen her

Publiceret: 13. November 2012 10:40
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt