112
Nordsjællands Politi skal nu tage sig af den uhumske sommerhusejer.
Nordsjællands Politi skal nu tage sig af den uhumske sommerhusejer.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kommune melder sommerhusejer til politiet: Pumper lort op i haven

Frederikssund Kommune har nu fået mere end nok af en sommerhusejer i Kulhuse, der tilsyneladende slipper af med spildevandet fra toilettet på sin helt egen måde.

Adskillige gange er kommunen nemlig blevet gjort opmærksom på, at ejeren pumper det uhumske vand op på grunden, når behovet melder sig. Og trods flere henvendelser fortsætter svineriet.

Det får nu kommunen til at skride til politianmeldelse af ejeren:

“Vi vil bare have det her stoppet. Og når gode ord og efterfølgende påbud ikke længere rækker, så må vi jo optrappe og gå rettens vej. Så nu beder vi politiet overtage sagen, så der kan blive indført en eller anden form for sanktion i form af bøde eller dagbøder,” lyder det fra Eivind Mortensen, direktør for teknik- miljø og erhverv i Frederikssund Kommune.

Frederikssund Kommune blev første gang gjort opmærksom på uhumskhederne i oktober 2009.

Herefter gjorde Frederikssund Kommune den påklagede telefonisk opmærksom på, at dette var ulovligt, og at det skulle stoppe.

I februar 2012 fik Frederikssund Kommune igen en klage over oppumpet spildevand på den samme adresse.

Derfor indskærpede kommunen, at sommerhusejeren havde pligt til at stoppe, og at man ville have en redegørelse for, hvordan man fremover ville håndtere spildevandet.

Der var frist for overholdelse af indskærpelsen den 1. maj i år. Men i stedet for at rette sig efter beskeden, brugte ejeren årets første forårsdag, den 1. marts på at pumpe spildevand op igen. Og da 4. klage kom 1. oktober, betød det altså, at kommunens tålmodighed med sommerhusejeren var sluppet op.

Publiceret: 06. November 2012 09:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!