Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kræves udvist efter brutal voldtægt: Flåede tøjet af ældre kvinde, tæskede hende og holdt hende fanget i voldtægtshelvede i tre timer

 

En 23-årig udenlandsk mand krævs udvist af anklagemyndigheden på Bornholm, når han den 8. januar stilles for retten. Her er han tiltalt for en brutal voldtægt mod en ældre kvinde i hendes hjem i Rønne på Bornholm. Voldtægten er ifølge anklageskriftet foregået den 10. oktober sidste år, men manden nægter sig skyldig.

Det skriver Ekstra Bladet.

Mindre end en time før voldtægten havde den 23-årige mand antastet og forfulgt en fremmed kvinde i en butik i Snellemark Centret i Rønne. Det lykkedes kvinden at stikke af, men ved 17.30-tiden var den ældre kvinde knap så heldig. 

Her mødte den 23-årige mand nemlig op i hendes lejlighed, efter at have truffet hende kørt forinden. Han trak hende ned på gulvet fra en stol og slog og sparkede hende i hovedet og på kroppen, holdt hendes arme fast og trak hende rundt. Han flåede også hendes tøj af.

Derefter forsøgte han flere gange at voldtage kvinden, før han trak hende op i en stol og gennemførte voldtægten.

Kvinden gjorde voldsom modstand, men det afholdt ikke den 23-årige mand fra at fortsætte. Han blev i lejligheden i tre timer - og derfor er han også tiltalt frihedsberøvelse af offeret.

Publiceret: 04. Januar 2018 09:26
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112