Kaotiske byggeforhold har længe præget billedet i AB Syd. Her fra Lærkens Kvarter i februar.
Kaotiske byggeforhold har længe præget billedet i AB Syd. Her fra Lærkens Kvarter i februar.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kritikken hagler ned over renovering: Her er svaret fra boligselskab

"Vi tager problemerne meget alvorligt og forstår til fulde beboernes frustrationer," siger direktør

 

Problemerne med renoveringen af gårdhusene i Albertslund Syd hober sig op.

Albertslundposten har i den seneste tid modtaget mange læserbreve fra utilfredse beboere i og omkring Lærkens Kvarter og Vibens Kvarter, der må leve i et større kaos, på grund af byggeriets forsinkelse.

Flere beboere har også ladet forstå, at man flere gange har rettet henvendelse til boligselskabet Bo-Vest, uden man føler der er sket noget. Albertslundposten har kontaktet Ulrik Brock Hoffmeyer, adm. direktør i Bo-Vest, og han lader forstå, at man tager problemerne meget seriøst.

“Kritikken vedrører særligt, at færdiggørelse af haver i de første etaper af renoveringen i Lærkens og Vibens Kvarter er væsentligt forsinket. Vi forstår til fulde beboernes frustration over at opleve at flytte tilbage i deres næsten totalrenoverede bolig og så opleve, at haven ikke er færdig. Dette opleves selvfølgelig særligt utilfredsstillende nu sommeren er kommet og mange har lyst til at nyde livet i haven”, siger Ulrik Brock Hoffmeyer, der slår fast:

“Fra Bo-Vests side beklager vi, at beboerne er kommet i denne situation.”

Forhold er afklaret

På et møde den 10. maj for beboerne i Lærkens og Vibens Kvarter redegjorde Bo-Vest sammen med byggeledelsen og entreprenøren blandt andet for baggrunden for forsinkelse af havearbejdet.

Her lød forklaringen fra Bo-Vest, at det vedrører en række uforudsigelige forhold, der har nødvendiggjort tilpasninger af projektet. Forhold, som man beklagede har medført forsinkelser.

“Alle disse forhold er nu afklaret, og entreprenøren arbejder med alle til rådighed værende mandskabsressourcer på at færdiggøre haver i Lærkens og Vibens Kvarter samtidig med, at haver fra Viben Nord færdiggøres i takt med færdiggørelse af boligrenoveringen”, siger Ulrik Brock Hoffmeyer.

“Baggrunden for denne plan er både at undgå at forsinkelser af færdiggørelse af haver for en lang række efterfølgende boliger og at reducere de samlede ekstraudgifter i sagen.”

Vi forstår til fulde beboernes frustrationer, siger direktør Ulrik Brock Hoffmeyer. Arkivfoto.
Vi forstår til fulde beboernes frustrationer, siger direktør Ulrik Brock Hoffmeyer. Arkivfoto.

Ny samlet plan

Han tilføjer, at entreprenøren om kort tid vil fremlægge en ny samlet plan for færdiggørelse af haver i Lærken og Vibens Kvarter, og at den plan naturligvis også vil tilgå beboerne.

“Entreprenøren forsøger at tilføre yderligere mandskabs-ressourcer ved indgåelse af aftale med en ekstra underentreprenør. Der er imidlertid meget travlt indenfor byggesektoren for tiden samtidig med, at det er højsæson for netop den type arbejde.

Vi følger sagen tæt og vil holde beboerne i de berørte kvarterer løbende informeret om arbejdets udvikling”, siger Ulrik Brock Hoffmeyer.

Bo-Vest har også sendt en skrivelse ud til alle beboerne, hvor man redegør nærmere for hvordan man vil tackle udfordringerne med renoveringen. Du kan læse det fulde dokument ved at klikke på linket her på siden.

Publiceret: 19. Maj 2017 11:08
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!