112
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kvinde ydmyget i årevis: Voldelige overfald blev efterfulgt af sex

En kvinde måtte leve i et voldshelvede i flere år - forleden blev hendes 40-årige kæreste idømt en lang straf ved Retten i Hillerød

"Jeg faldt ud af min bil og blev ramt af en anden bils dør."

"Jeg snublede og slog mit ansigt ned i et toilet."

"Jeg gik ind i en dørkarm."

Undskyldningerne var mange, når en lokal kvinde gennem de sidste to år henvendte sig på skadestuen i Hillerød.

Men sandheden var hver gang en anden.

Hendes kæreste havde udøvet vold, der var så omfattende, at skadestuebesøg blev nødvendige. Og ifølge voldsofferet givet hende besked på at komme med undskyldninger om at klodsethed havde ført til skaderne.

Det kom frem i Retten i Hillerød forleden, hvor den 40-årige nu tidligere kæreste stod tiltalt for seks tilfælde af vold mod kvinden.

Manden nægtede sig skyldig i alle tilfældene, men blev alligevel dømt i fem ud af de seks tilfælde.

Parret har været kærester gennem flere år. Efter et par år viste det sig, at kvinden havde oparbejdet en stor gæld, og manden lånte hende penge til at slippe ud af gælden. Ifølge manden drejede det sig om 900.000 kroner, som kvinden fortsat afdrager.

Lånet gav anledning til en del skænderier, fortalte manden i retten, men aldrig til vold.

Kvinden kunne dog fortælle en anden historie, om end volden ifølge hende også skyldtes andre ting. For eksempel blev der slået ud efter hende, hvis hun kom til at røre væggene i mandens lejlighed, hvor hun også havde stående ordre om kun at gå midt på gangene. Desuden blev de voldelige overfald på hende altid efterfulgt af sex.

Det seneste tilfælde af vold fandt sted i kvindens lejlighed 30. maj i år. Her blev hun hevet op i stående stilling ved håret, så totter blev trukket ud. Efter at være blevet sparket adskillige gange blev hun spyttet i ansigtet.

Slået hos svigermor

Volden blev endeligt meldt til politiet, da en bekendt mødte hende på Hillerød Station. Et knus afslørede, at kvinden havde store smerter, og venner fik hende overtalt til at gå til politiet.

Manden nægtede som nævnt volden, men blev alligevel dømt i fem af de seks tilfælde. Tilfældene drejede sig hovedsageligt om spark, riven hår og knytnæveslag - blandt andet i et tilfælde hjemme hos mandens mor. Her var slaget så voldsomt, at kvinden blødende måtte køres til skadestuen.

Den 40-årige ekskæreste blev idømt syv måneders fængsel for volden. Han skal desuden betale kvinden 1800 kroner i erstatning. Endelig har han fået en regning for sagens omkostninger.

Publiceret: 05. November 2012 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!