Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix 2018
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Madsens pc og mobil fyldt med grusomheder: Viser kvinder blive spiddet, hængt og mishandlet

 

Retssagen mod Peter Madsen er i fuld gang ved Københavns Byret, og anklager Jakob Buch-Jepsen startede dagen med at præsentere nogle af de fund, som man har gjort i ubåden Nautilus og på Madsens raketværksted.

Heriblandt et mere detaljeret gennemgang af hvad der er fundet af videofiler og søgninger på hans mobiltelefon og computer. Og ifølge BT´s livedækning fra sagen er det en lind strøm af grusomheder.

Det er lykkedes at genskabe en kopi af indholdet på hans telefon frem til den skæbnesvangre morgen den 10. august. Gendannelsen viser historik, fotos og søgninger og afslører blandt andet en søgning, Peter Madsen har foretaget dagen før, han sejlede ud med Kim Wall. Her søgte han på engelske ord for "halshugning", "pige" og "smerte". En bestemt video af en kvinde der ligger og raller, mens hun langsomt får skåret halsen op går igen og igen i de digitale fodspor på telefonen, skriver bt.dk.

På computeren er der ligeledes fundet uhyggelige søgninger og videoer.

Blandt andet optagelser af hvad politiet mener er ægte drab på kvinder med halshugning og hængning. Der er også fundet lange tekster om spidning af kvinder - flere af dem af seksuel karakter. Og så er der fundet animationsfilm, hvor kvinder bliver spiddet, hængt og mishandlet, oplyser bt.dk direkte fra retten.

Til eftermiddag sidder Peter Madsen i vidneskranken og skal krydsforhøres af anklager Jakob Buch-Jepsen.

Publiceret: 08. Marts 2018 13:22
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt