Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mand dræbt for øjnene af kvinde: Var på vej hen for at hjælpe, da ulykken skete

 

En mand blev lørdag aften dræbt, da han blev ramt af et tog ved Vemb Station i Vestjylland. Den ældre demente mand havde kort forinden forladt sit plejehjem,  Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Den 87-årige mand lå tæt ved sporet cirka 400 meter før stationen, da toget var på vej ind på stationen 17.30.

"Toget er på vej ind på Vemb Station, og så ser togføreren, at der ligger en mand tæt ved sporet. Toget er ved at bremse, men han kan ikke få hold i toget. Da toget når hen til ham, rejser pågældende sig op og bliver ramt af toget. Han er ved siden af sporet. Han bliver dræbt på stedet," siger vagtchef Henrik Nielsen til BT.

Det er usikkert, hvorfor den ældre mand opholdt sig så tæt på skinnerne. Der er ifølge politiet tale om en tragisk ulykke.

Plejehjemmet, hvorfra manden forsvandt, ligger klods op og ned af togstationen, og selvom de er omkranset af et hegn, så formåede den demente mand at åbne lågen og forsvinde.

En af medarbejderne fik øje på den ældre mand og var på vej hen for at hjælpe ham, da den demente mand blev ramt af toget.

"Hun er selvfølgelig dybt påvirket - ligesom resten af personalegruppen. Det er jo noget af det værste, der kan ske for os," siger Anette Sørensen til BT.

Plejecentrets medarbejdere vil få tilbudt krisehjælp.

Ifølge centerlederen har personalet fuldt kommunens instrukser og gjort, hvad man kunne for at undgå ulykken.

Publiceret: 03. Juli 2017 06:45
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!