Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mand gik rasende rundt på motorvejen: Krævede penge af tilfældige bilister

 

En bilist måtte ringe til politiet, da han tidligt lørdag morgen, klokken 05.50, var blevet standset af en rasende mand, der gik rundt midt på motorvejen ved Bjæverskov, hvor han forsøgte at standse bilister. Manden var ophidset og havde krævet at få nogle penge af anmelderen, der gav ham penge og lidt mad, da han standsede.

Da politiet lidt efter kom til stedet, gik manden – en 36-årig mand fra Rødovre – stadig rundt som fodgænger på motorvejen.

Politiet valgte kortvarigt at anholde manden og fjerne ham fra motorvejen for at undgå, at han kom til skade. Ved undersøgelse af mandens ejendele fandt politiet en urtekniv, som "ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål". Politiet sigtede den 36-årige for overtrædelse af knivloven.

Årsagen til, at han befandt sig på motorvejen, var, at han var blevet sat af en kammerats bil, da de blev uvenner. Politiet skal nu undersøge omstændighederne ved den aggressive adfærd over for anmelderen nærmere for at kunne afgøre, om den 36-årige skal sigtes for yderligere i den anledning

Publiceret: 20. Marts 2017 10:47
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!